Найсвіжіші враження

p.tabakov_concert.13.01.10_1

p.tabakov_concert.13.01.10_2

Спішимо поділитися найсвіжішими враженнями від концерту Павла Табакова “Переплетені долі”, який завершився декілька годин тому в театрі ім.М.Заньковецької.

На кожному концерті Павлові вдається перевершувати очікування публіки і цей концерт не став вийнятком. Можливо тому співак зумів стати справжнім улюбленцем львівсьої публіки і без труднощів збирає аншлаги – і сьогодні квитки на обидва концерти були повністю розпродані.

Унікальний вокальний талант Павла проявлявся сьогодні і в колядках, і у рок та поп композиціях, і, навіть, у якості “ритм машинки”. Незважаючи на різножанровість пісень, концертна програма звучала цілісно і гармонійно. Розпочавши з колядок і завершивши піснями із нового альбому, Павло ані на хвилину не втрачав уваги залу.

З цікавинок концерту слід відзначити виконання англомовної пісні “I’ll be with you”, яка є заспівом до наступного альбому виконавця, а також сольне виконання на фортепіано пісні “Відлітай”, які зірвали бурхливі овації публіки.

Усім, хто не мав змоги потрапити на концерт, пропонуємо переглянути аматорське відео Intro композиції, яка відкривала концерт співака.

Коментування вимкнене.