“Сніжна” допомога

centrifuge_3

Уся велика команда Сніжності та Юрій Гнатковскі дякують усім, хто долучився до нашої доброчинної ініціативи. Завдяки спільним зусиллям за виручені кошти від різдвяних концертів «Сніжності» було придбано лабораторне обладнання – центрифугу лабораторну (медичну) з ротором на 10 пробірок (вартістю 4998,00 грн.) для гематологічного відділення Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.

Медична центрифуга є механічним пристроєм, в якому швидке обертання використовується для розділу неоднорідних рідин на фракції. До недавнього часу персонал лікарні був змушений експлуатувати центрифугу, яка вже давно морально застаріла. Протягом 20 років експлуатації прилад зазнавав чисельних поломок і багаторазово ремонтувався аж поки напередодні остаточно не вийшов з ладу. Життя пацієнтів відділення до значної міри залежить від функціонування центрифуги, позаяк термінова заміна пристрою допомогла зберегти життя маленьких пацієнтів лікарні.

Команда Сніжності щаслива, що могла прислужитися в добрій справі, і зичить усім діткам повного видужання і міцного здоров’я та бажає сил і наснаги їх лікарям.

centrifuge_1

centrifuge_2

centrifuge_4

centrifuge_5

На фото Юрій Гнатковскі, Андрій Породко та лікарі і медсестри Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.

Коментування вимкнене.