20 років самотності

kuzma_spotlight

Спільнота Шанувальників Раннього Скрябіна, себто нео-романтичного періоду творчості, до 20-річчя гурту збирається видати другу за ліком збірку переспівів на “Старого Скрябіна”.

Перша, нагадаємо, побачила світ наприкінці весни цього року і мала назву «20 Років Як Нам То Треба…».

Нову було вирішено назвати “20 Років САМотності”, а видати її планується 30-го січня 2010 року. Дата вибрана не випадково, цього дня на світ народився один із трьох класичних учасників гурту – Ростислав Домішевський.

До задуму запрошуються всі музиканти, які мають бажання висловити своє «дякую» власними версіями скрябінівських пісень. Надсилати свої роботи можна до 28 січня 2010 року на електронну скриньку: 20_rokiv_samotnosti@ukr.net

Не забудьте вказати назву гурту та короткий опис своєї творчості. Пісні будуть відбиратися по критерію якості та оригінальності. Будь-ласка, не переспівуйте пісні один в один, а виявляйте свою фантазію та креативність!

Нагадаємо, ця збірка, як і попередня, не має цілей отримання жодного зиску – лише засвідчити своє шанування улюбленим пісням. Відтак і отримані записи поширюватимуться безкоштовно.

За додатковими подробицями та запитаннями щодо збірки та діяльності Спільнота Шанувальників Раннього Скрябіна можна звернутися за такими контактами:

0 (97) 919 55 56, на ел.скриньку 20_rokiv_samotnosti@ukr.net чи в icq 8-786-665 (Андрій)

Коментування вимкнене.