Павло Табаков підкорює суддів на «Голосі країни»

Фрагмент “Mama” з “Bohemian Rhapsody” гурту Queen у виконанні Павла Табакова неабияк привернув увагу суддів на «сліпих» прослуховуваннях «Голосу країни-2». Талановитий співак, за плечима у якого вже є одна одна перемога у співочому теле-конкурсі «Шанс», продемонстрував не тільки свій неперевершений голос, а й уміння грати на роялі.

Роблячи важливий вибір між зірковими тренерами, Павло обрав команду Діани Арбеніної, яка зауважила: «Відчуваю у вас нерв, який люблю і який буде співзвучний з моїм».

– Валерія і Пономарьов працюють у схожому зі мною амплуа: обоє – лірики, романтики. А от Арбеніна – втілення рок-н-ролу, – каже Павло. – Хочу спробувати «порок-н-ролити» з нею. Мені сподобався стиль роботи Діани у першому сезоні «Голосу країни». А ще – якось бачив, як в одній з телепрограм вона розповідала про групу Queen. Тоді-то уперше й прийшла думка: «З цією людиною знайшов би спільну мову». І коли на «сліпих» прослуховуваннях на мить завагався, інтуїція підказала мені обрати саме Арбеніну. Діана вміє боротися, за свою команду усіх «порве». У цьому вона – левиця.

Коментування вимкнене.