“Переплетені долі” Павла Табакова

p.tabakov_concert.13.01.10

Зовсім нещодавно Павло Табаков презентував свій, вже третій за останні три роки, альбом «Ти підпалила рай» і ось усі прихильники зможуть побачити співака з новою концертною програмою „Переплетені долі” 13 січня 2010 року, на сцені Львівського національного драматичного театру ім. М. Заньковецької. Початок концертів – о 17.00 та 20.00.

Двогодинний виступ Павла Табакова на сто відсотків супроводжуватиме „живий” звук. Концерт поділений на дві частини. Перша присвячена Різдвяним святам – у ній звучатимуть як колядки із альбому співака „Різдво для двох”, так і зовсім нові Різдвяні пісні. «Родзинкою» цього відділення буде те, що кілька колядок Табаков виконає в акустичній версії, що додасть композиціям святково-загадкового колориту.

Друга частина концертної програми „Переплетені долі” буде презентацією на широку публіку нового альбому Павла Табакова „Ти підпалила рай”. Прозвучать композиції «На краю», «Самота», «Все залиши як є», «Переплетені долі», «Відлітай»… А також – дві пісні авторства Володимира Івасюка: «Народження дня» і «Шумить пшениця як Дунай», які в інтерпретації Табакова набули нового, сучасного, звучання.

Уперше побачить публіка і новий рояль Павла Табакова. Співак та музикант гратиме за ексклюзивним білим інструментом роботи львівського майстра Олександра Патієвича. Павло давно мріяв про такий оригінальний «портативний» рояль, який міг би брати зі собою на гастролі.

Спеціальним гостем сольних концертів Павла Табакова стане чоловічий октет „Орфей”, який 13 січня на заньківчанській сцені не тільки заколядує, а й вперше презентує унікальну класично-модернову композицію, з якою зараз змагається у телешоу „Україна має талант!”.

Нестимуть «Переплетені долі» Павла Табакова і благодійну місію. Нагадаємо, торік на сольному концерті співака у Львівській опері з аукціону продали ексклюзивних янголят роботи відомої мисткині Інни Івасюк. Виручені 2500 грн. Табаков передав тоді у реабілітаційний центр “Джерело”, який опікується дітьми із особливими потребами. І цього разу співак має намір допомогти діткам, які нездужають.

Коментування вимкнене.