Орфей плюс

Orfei_talanty

Вокальний гурт „Орфей”, до складу якого тимчасово повернувся співак Павло Табаков, дійшов до півфіналу другого сезону телепроекту каналу СТБ „Україна має талант!”.

У п’ятницю, 16 квітня, вечірній прямий ефір, під час якого долю найталановитіших учасників вирішуватимуть голосуванням телеглядачі, розсудить: чи вийдуть хлопці у фінал, а відтак – чи продовжать боротьбу за омріяний мільйон гривень? На розсуд глядачів акапельний колектив запропонує попурі із найвідоміших арій зі знаменитого французького мюзиклу Notre Dame de Paris, інтерпретовані у доволі оригінальній манері.

У телешоу „Україна має талант!-2” „Орфей”, який за десять років свого існування набув більшої популярності у Голландії, Франції, Англії, Італії, аніж в рідній Україні, бере участь у такому складі: Вадим Сухий (бас), Семен Пігура (бас), Андрій Хавунка (баритон), Петро Петрик (баритон), Петро Кукуруза (тенор), Роман Федорів (тенор), Любомир Кончаківський (тенор) і Павло Табаков (тенор).

Власне, Павло Табаков сім років був учасником „Орфея”. Об’їздив із хлопцями з концертами чи не всю Європу. Та кілька років тому, перемігши у телепроекті „Шанс” (2005 рік), співак покинув гурт і розпочав сольну пісенну кар’єру. Із тимчасовим поверненням Табакова до „Орфея” у назві колективу з’явилася приставка „+”.

Коментування вимкнене.