Як стати меценатом запису нового альбому гурту Singleton

Київський інді-роковий гурт Singleton, розпочинаючи запис свого другого пісенника, вирішив вдатися до новітніх засобів фінансування творчої діяльності.

Аби профінансувати половину видатків на студійну роботу (другу половину музиканти фінансують з власної кишені), ватага вирішила скористатись можливостями спільнотного меценатства, яке набирає особливої популярності серед молодих музичних проектів.

Ватага очікує, що, завдяки фінансовій підтримці прихильників їх кампанії на платформі IndieGoGo!, запис нової платівки відбудеться набагато швидше й якісніше, аніж як це відбувалося у випадку дебютника гурту під назвою “The high seas“.

Заради справедливості мусимо тут зауважити, що, не дивлячись на усі труднощі на шляху запису першої платівки, музичний дебют гурту виявився насправді дуже вдалим й цікавим виданням. За інформацією ватаги, лише на інтернет радіо Jamendo їх пісні мають більше 100 000 прослуховувань.

Завершення запису 12 стежин, які увійжуть на новий альбом, Singleton планує на весну наступного року. Музиканти обіцяють, що, подібно до пісенника “The high seas”, пісні з нової платівки будуть також доступними для вільного завантаження з їх іменки у всемережжі.

Іменка гурту: www.singleton.com.ua
Facebook

Стати меценатом запису нового альбому гурту Singleton можна за цією ланкою:

Коментування вимкнене.