Відкриваючи всесвіти

Тиждень тому музичну сцену Львова своїми карколомними музичними експериментами струсонули харківські машино-музиканти Liquid Break.

Свіжими слідами, ми вирішили розпитати про враження від львівського концерту гітариста й програмувальника гурту Ігора Кириленка.

Почнемо, мабуть, із загального – які у вас враження від Львова?

Дуже позитивні. Львів дуже класне місце – ми його полюбили. Гостинність цього міста просто вражає!!! Сподобались вузькі вулички та заінтригував історичний центр міста.

Це була ваша перша поїздка в Західну Україну?

Друга. Перша поїздка була в Ужгород минулої весни. Так само, як і у Львові, нам дуже сподобалося, так само, як і у Львові, були дуже круті організатори. Атмосфера міст заходу вражає неймовірно – відкриті люди, живописні краєвиди – що ще потрібно для нашої музики?))

Очевидно, що до Тихого концерту в арт-клубі САЛО у Львові про вас знали хіба одиниці меломанів, які вишукали ваші пісні в нетрях інтернету. Чи важко з цієї причини було морально готуватись до концерту?

Взагалі-то – ні. Кожний концерт це можливість показати своє бачення деяких речей, познайомити людей зі своєю творчістю, а також познайомитись з цікавими людьми та їх думками, і це не залежить від кількості людей!!!

Мабуть, приємною несподіванкою було, що на концерт зібралось все ж багато охочих познайомитись з вашим музичним доробком і оцінити вашу карколомну технічну майстерність вживу?

Дуже приємно, що вже починає з’являтися публіка небайдужа до сучасної інтелектуальної музики. Окрім глядачів та знайомих до нас на концерт завітав Derrick з формації Funkmasters. Ця команда займається розвитком drum’n’bass культури в Україні. Заклопотаний Ярослав встиг прийти лише на половину виступу, тож наприкінці трохи побалакали з ним. Здається, виступ йому сподобався))

Який музичний матеріал вам вдалось відіграти на концерті?

Ми відіграли майже повну нашу програму. Не грали лише декілька старих треків, які довелося викинути, бо виступ затянувся б на три години)) . Ми виконали треки з наших майбутніх релізів, які вийдуть на лейблах INTELLIGENT RECORDINGS та UVR recordings. Звичайно, ми приберегли ще кілька найсвіжіших тюнів для наступного концерту у вас у Львові))

Які ваші відчуття і висновки з надзвичайно позитивної реакції публіки на ваш виступ, адже весь матеріал, за вийнятком кількох пісень оприлюднених в інтернеті, вона чула вперше?

На протязі усієї нашої концертної кар’єри ми бачимо приблизно ту ж саму картину, дивлячись з боку сцени – першу половину лайву публіка сприймає так, ніби побачила новий всесвіт перед собою, тобто…)) не розуміють, хто вони, та, де знаходяться, бо такого вираження музики, як нашої, жоден з глядачів ніколи раніше не бачив, тим більше, що все відбувається тут у реальному часі. Але під середину виступу усіх нереально прокачує музика – люди починають качати головами в такт та по три рази викликати на біс)) Виступ у Львові не був вийнятком – речі йшли саме по цьому сценарію)) Ми радіємо, що можемо відкрити для глядачів щось цілковито нове й небачене.

До речі, як виглядають справи з вашими найближчими запланованими релізами?

Стали відомі дати релізів. 20 грудня відбудеться реліз треку Song of Siren на INTELLIGENT RECORDINGS + ремікс від HIDDEN ELEMENT. ЕР на UVR recordings вийде наприкінці січня наступного року . Подробиці можна дізнатися на наших інтернет ресурсах.

З якими почуттями ви дивились в вікно потяга, який відправлявся з львівського вокзалу в напрямку Харкова?

Львів круте, європейську місто, тому хотілося б тільки найшвидше повернутися щоб зіграти для вас оновлену програму)) Дякуємо!

Дякуємо вам за фантастичний концерт!

Коментування вимкнене.