Фанковий візит Проти Ночі до Львова

30 березня на Тихих вечораХ в “Культ live music club” фанковий настрій створювала київська ватага Проти Ночі. Лідер гурту Сашко Кравченко поділився з нами своїми враженнями від візиту до Львова.

Минулі вихідні у вас були дійсно насичені. Які враження від концертного вікенду на Західній Україні?

Львів і Тернопіль просто чудові міста! Дуже круто зустріли у Львові, як справжніх зірок, тому величезна подяка організаторам, які представляють фестиваль ТИХО! В Тернополі, звідкіля наш саксофоніст, традиційно теплий прийом і багато позитивного заряду.

Всім велика подяка! Впевнений, що в ці міста ми ще не раз повернемось))

Як пройшло випитування на програмі львівського телебачення “Вже ранок”, на яке ви потряпили практично з потяга?

Дуже добре. Здається, вдалось гарно заграти наші пісні в акустичному виконанні, не дивлячись на втому. Нас, так би мовити, повторно покликали в етер програми “на біс”. За словами ведучої, їй дуже сподобався спів Галі. Тож ми виконали не три пісні, як планувалось, а чотири… додатковою стежиною була пісня “День”. Також питання глядачів були досить цікаві – ми всім дарували нашу нову платівку – тому враження, дійсно, лише найкращі.

А чи були якісь несподівані запитання під час вашого етеру на радіо “Львівська хвиля”?

Так, було одне неочікуване запитання: чому ми не співаємо російською мовою. Як виявилось, для мене це було сюрпризом, – російські пісні приносять більший прибуток, аніж українські. Може звучатиме дивно, але я цим питанням ніколи не переймався, бо вболіваю за українську мову набагато сильніше, ніж про ті гроші, які можна заробляти, співаючи російською ))

А як, на твою думку, відбувся сам концерт в “Культ live music club”?

Дійсно, чудово. Ми грали щонайменше півтори години. Мабуть, відсотків 70%, це були стежки з альбому “Вмикай!”, а решта – це вже зовсім нові пісні. Першою піснею, якою ми розпочали концерт, була “ТИХО”, що було досить символічно )) Публіка приймала нас тепло і концерт став для нас прекрасним завершенням фантастичного дня.

На наступний день ви виступали в Тернополі.

В Тернополі теж усе вийшло гарно. Потрапили у прямий етер на “УхРадіо”. На концерті відвідувачі танцювали, кликали на біс 2 рази…

Після таких інтенсивних вихідних, весь гурт спав в потязі від початку шляху до самого Києва:)

Послухати випитування з гуртом Проти Ночі на радіо “Львівська Хвиля”:
[audio:http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi.lwr.interview.mp3]

Коментування вимкнене.