Houston на ТВ

houston_3

Пропонуємо вашій увазі коротку розмову з Мартою Болкун, вокалісткою гурту Houston, з нагоди їх виступу на Тихих вечораХ.

З часу нашого останнього інтерв’ю минуло більше пів року. Які зміни відбулись за це час у «творчій майстерні» Houston?

Ми плідно працювали весь цей час, вдосконаленню немає меж)) Зміни почались з початком підготовки до Тихо.

Пригадується, що ви мали намір розвивати вашу музику у більш танцювальному напрямку. Чи ви вже відчуваєте, що знайшли баланс у своєму звучанні чи пошуки ще тривають?

Так, суттєво наблизились до цього. Нам дуже імпонує більше груву та драйву. Хоча хто-зна, що стане наступною сходинкою, а може ми раптом почнемо грати, ну скажімо, хард-кор? ))))

Чи вже окреслились плани щодо видання EP чи може, навіть, LP з новим матеріалом?

Ці питання наразі ще залишаються планами.

Свою «тиху» програму ви готували для фестивалю ТИХО! в минулому році і для вас це було свого рооду творчим викликом. Чи тепер ви чуєтесь більш комфортно в акустиці і як готування такої програми вплинуло на ваше музикування.

Насправді ми дуже задоволені, що отримали такий виклик. Кардинальна зміна звучання з голосного на тихе вимагає доволі багато зусиль і дотошності. Надзвичайно цікаво було послухати себе по-новому, оцінити свої моживості по-новому, виправити недоліки, які можна було почути лише в акустиці.

Ну.. треба вам подякувати за такий проект))))

Чи плануєте може в п’ятницю заграти прем’єри нових пісень чи робите ставку на більш впізнавані публікою пісні?

Ми захопились переробкою готових пісень, тому навіть не думали про те, щоб демонструвати щось нове. те, що ви почуєте, багато в чому теж не легко буде впізнати.

Коментування вимкнене.