Rock’n’roll saves the world!

Гурт Друга Ріка в межах власного міжнародного музичного проекту «Rock’n’roll saves the world! Join us!» записав спільну пісню з турецькими рокерами Mor ve Ötesi “Світ на різних берегах”.

Концепція проекту «Rock’n’roll saves the world! Join us!» полягає в тому, аби з допомогою пісенної співпраці з іноземними музикантами об’єднувати серця й душі людей навколо ідей, які стирають кордони й умовності. Гудці з Другої Ріки переконані, що рок-н-рол є тією спільною мовою, яка дозволяє порозумітись, незалежно від культурних традицій чи географічних обмежень.

Спільний запис з турецькою ватагою став результатом матеріалізації віртуального інтернет знайомства у вигляді музичної сесії на репетиційній базі “МVО” в Стамбулі. Завдяки чудовому взаєморозумінню та високій майстерності, стежина була готова вже наприкінці першого репетиційного дня. На другий день музиканти перейшли вже безпосередньо до студійного запису.

Артисти з обох боків Чорного моря настільки захоплені енергетикою співпраці, що анонсують спільні концерти гуртів як в Києві, так і в Стамбулі.

Відеозапис з репетиційки.

Коментування вимкнене.