Shopping Hour оприлюднили відео на дитячу пісеньку

Україно-сербський проект Shopping Hour завершив роботу над своїм першим музичним відео на пісню “Миша”, яка увійшла до дитячого альбому «Марія Бурмака та друзі».

Авторка відео – художниця пісочної анімації Світлана Гончаренко, молода українська художниця, що вміє творити чудеса, малюючи піском на склі. Образи всіх персонажів відео – плід її фантазії, окрім, мабуть, одного. «Образ кота, який грає на віолончелі, мені підказали вокалісти Shopping Hour», – зізнається Світлана. «Решта прийшла під час тривалих роздумів та багаточисельних прослуховувань пісні. Спочатку були ескізи, які ми узгодили з Танею Ша, потім у Києві я зняла анімацію. Монтувала частково у Німеччині, частково тут, вдома. Мені важко об’єктивно оцінити відео, але, як на мій погляд , воно вийшло милим та добрим». До речі, Світлана завжди намагається малювати піском з рідного міста Світловодськ, який їй передає за першої ліпшої нагоди мама. Як-то кажуть, рідні стіни, тобто, пісок, допомагають…

Таня Ша, лідер проекту Shopping Hour та автор музики до пісні, розповідає про відео: «Протягом своєї 3-річної історії ми мали велику кількість різного типу відео: спеціальне фонове «сценічне» відео від Лесі Щербак, клубне відео професійне й непрофесійне, зйомки програми «Музика для дорослих з Марією Бурмакою», інтерв‘ю, участь у шоу, тощо. Але тільки зараз Shopping Hour нарешті отримав своє перше справжнє відео. І мені насправді дуже приємно, що воно таке казкове. Як на мій смак, воно разом із піснею запросто могло б стати новою заставкою для яких-небудь «Вечірніх казок».

Коментування вимкнене.