Тихі вечорИ з Маркіяном Мацехом

23 березня в «Динамо-Блюз» розпочинається проект “Тихі вечорИ з Маркіяном Мацехом”.

Маркіян Мацех вже добре знаний львівській публіці як всебічно обдарований музикант з новаторським підходом до музики. Його рідний гурт 4ервоне творить дуже мелодійну інді музику, проте Маркіян співпрацював також з Immago, які можна вважати нео тріп-хопом, Free Breath, які грають фанк-джаз, К402, поп-рок, та проектом Гравіцапа на концерті-шані електронникам The Prodigy.

“Тихі вечорИ з Маркіяном Мацехом” це перший сольний проект Маркіяна, який зародився ще в часи літньої серії Тихих вечоріВ 2010 року і зрештою викристалізувався зараз в повноцінну оригінальну мистецьку програму.

В творчих вечорах Маркіяна буде поєднуватись музика і філософія, використовуватимуться різні музичні інструменти й, для розширення творчих горизонтів, залучатимуться друзі музиканти. Це буде проект, еволюція якого проходитиме на очах глядачів.

Сам Маркіян так каже про свою програму: “Що я роблю? Я звертаю увагу людей на деталі нашого життя і даю добру нагоду для роздумів, своєчасно міняючи слова на музику, яку я вважаю найбільш відповідною до конкретної теми. Я намагаюся влаштувати слухачам унікальну комбінацію роздумів і творчості, підкреслити хід думок певним настроєм. І врешті-решт я вірю, що це потрібно як слухачам, так і мені.”

Подія: «Тихі вечорИ з Маркіяном Мацехом»
Дата: 23 березня, середа, 20.00
Місце: “Динамо-блюз”. Стейк&Музика.
Адреса: Львів, вул.Стуса 4
Телефон: +38 (032) 275 01 89
Вхід: вільний

Коментування вимкнене.