Uлія Лорд відкриває подробиці за лаштунками виходу нової платівки “∞ секунд”

Офіційно оголосивши про роботу над новою повнотривалою платівкою, Uлія Лорд підтвердила, що пісенник називатиметься “∞ секунд”, за назвою однойменної композиції, яка виринула у всемережжі у День Свободи 22 листопада.

Uля пояснює цей вибір по-філософськи: «Символ нескінченності вибраний мною не випадково, адже альбом сповнений асоціацій безмежного очікування любові, невичерпності цього почуття, яке напряму пов’язане з безперервністю творення природи. Якщо придивитись, то, навіть, спіралі ДНК дещо нагадують символ нескінченності, ніби промовляючи до нас, що абсолютно все, не маючи ані початку, ані кінця, лише перетікає з однієї форми в іншу, перероджуючись знову і знову.”

Заголовна стежина альбому, яку можна послухати на іменці Лорд в мережі Фейсбук, була записана у листопаді у Москві, а її мастеринг зроблено в одній із каліфорнійських студій. До речі, сьогодні співачка розпочинає зйомки видива на цю пісню, режисером якого виступає відомий творець музичних відео кліпів Віктор Скуратовський (гурт Друга Ріка), а оператором – Сергій Тріфонов.

Uлія Лорд відкрила також деякі інші подробиці за лаштунками роботу над “∞ секунд”. Окрім звичного для співунки авторства всіх пісень, Uля говорить, що також особисто доклалась до створення аранжувань і вироблення новітнього звучання її музичного матеріалу. Хоч, беззаперечно, що головним шеф-кухарем студійного звукового витвору став саунд-продюсер запису Олег Яшник, знаний за роботою з низкою вітчизняних виконавців. Мусимо визнати, що результати цієї спільної роботи надприємно вражають своєю актуальністю, оригінальністю й якістю міжнародного зразка, в чому можна переконатись прослухавши оприлюднене награння “∞ секунд”.


ComScore

ФБ іменка Uлії Лорд

Коментування вимкнене.