Hasta Siempre Comandante

14 жовтня проект «Shopping Hour» презентує на «Молодому радіо» http://molode.com.ua свою версію всесвітньо відомої композиції «Hasta Siempre Comandante». Автором пісні, що стала гімном повстанців різних країн та візитівкою Куби, є кубинський композитор Карлос Пуебла. Ця версія має увійти до другого альбому проекту, який називається «Sunce Вітер» й має з’явитися на початку листопада цього року.

“Цю пісню я почула досить давно в якійсь телепрограмі про Че Гевару. З цього моменту дуже захотілося її зробити. У будь-якому виконанні. У думках там навіть у куплетах був реп… Але я задоволена, що все втілилося саме так,” – розповіла «Молодому радіо» Таня Ша.

Цікаво, що ідея зробити цю лірично-революційну пісню не одразу була сприйнята однозначно схвально. «Дівчата (співачки Таня Радостєва й Вероніка Журжу, яка на той час співала з Shopping Hour) відчували в ній щось криваве й загрозливе. Але після того, як зазвучав вокальний квартет, й зібрали всю композицію разом з басом, роялем та перкусією, все налагодилось, й тепер це одна з улюблених пісень у репертуарі», – каже Таня.

Таня Ша вдячна всім, хто працював над цією піснею, всім учасникам проекту, студії «Кофеїн», де все було записано та зібрано воєдино. Особлива ж подяка Геннадію Сидорову, який створив чудові, стильні партії на гітарі, що додали треку особливого звучання і є родзинкою студійного втілення версії.

Більше про те, як створювалася пісня, слухайте в ефірі Хвилі української музики 14 жовтня о 14.00.

Коментування вимкнене.