Imagine Олега Чубикіна

Представляємо вашій увазі оригінальний переспів пісні Джона Леннона “Imagine” у виконанні російського поп-рокера з Владивостоку – Олега Чубикіна.

Свою роботу Олег прокоментував так: “Я виріс на музиці The Beatles, це чутно в моїй творчості. Тому я не міг не привітати Джона з днем народження. Для цього я вибрав його головну пісню – Imagine. Вона, звичайно, зазнала чисельних переробок, тому мені здалось, що буде цікаво дещо переробити гармонію. Вцілому, це певне переосмислення пісні”.

Послухати трек можна тут: http://chubykin.ru/

Олег Чубикін один з небагатьох представників мелодійного софт-року орієнтованого на ретро естетику 60-х і 70-х. Зараз Олег завершує свою п’яту студійну платівку “Нові пригоди в стерео”.

До речі, тут http://vimeo.com/3384718 можна переглянути мультиплікаціне відео на сингл “Sometime”, який промує цей реліз.

Рецензія на останній альбом співака:

Лучшая русская пластинка ушедшего лета. К сожалению, из-за общего музыкального безкультурья мало кто может оценить ее по достоинству. Олег Чубыкин взял очередную планку качества – это очень живая, интересно аранжированная и откровенно семидесятническая запись, пропитанная солнцем, летней ленью и меланхоличной лузерской романтикой. В ней нет ничего от русского рока, вдохновение маэстро черпает в музыке иных широт – у Стиви Уандера, Ленни Кравитца, Jamiroquai, Beach Boys, в старом соуле, а кое-где и винтажном диско. Редкая вещь, хоть пара песен с диска и попала в эфир крупных радиостанций.

Андрей Бухарин, «Домовой»

Коментування вимкнене.