Тримаймося здоровими

У зв’язку із почастішанням випадків захворюваності на грип, гострі респіраторні вірусні інфекції та летальними випадками на території Львівської області, Львівська міська рада наполегливо радить при появі перших ознак захворювання залишатися вдома і звертатися до лікарів.

Основними факторами поширення захворюваності є кліматичні умови, колективний імунітет, міграція та низький стан імунопрофілактики, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради звертається до мешканців міста Львова з проханням бути обережними та не ставитися легковажно до цього захворювання, яке супроводжується високою температурою, вираженою інтоксикацією організму і може викликати серйозні ускладнення.

Львівською обласною та міської санітарно-епідеміологічною службами відкрито телефонні «гарячі лінії». З усіх питань, які стосуються консультацій та надання додаткової інформації про ГРВІ, просимо звертатися за телефонами:

276-28-21 – «гаряча лінія» Львівської обласної СЕС,

275-60-61 – контактний телефон Львівської міської СЕС.

Коментування вимкнено до “Тримаймося здоровими”

  1. Abaddon сказав:

    Привіт.
    Нещодавно до мене дійшла інформація що львівська міська рада у звязку з епідемією скасувала усі масові заходи до 31 жовтня.
    Якщо така ситуація буде і надалі продовжуватися, яка доля фестивалю? Якщо фестиваль відмінять, будуть повертатися гроші за квитки?

    П.С. Не хворійте 😉

    Дякую.

  2. spokiy сказав:

    Ми даємо офіційне посилання на сайт міської ради та розпорядження мера.

    Наразі мова йде про обмеження заходів лише в навчальних закладах.

    У випадку посилення обмежувальних заходів будуть прийматися адекватні рішення після попереднього узгодження з музикантами та партнерами фестивалю.

    Підкреслюємо, що на цей момент обмежувальні заходи жодним чином не стосуються масових заходів поза навчальними закладами.

    ТИХО!

  3. Smile сказав:

    взагалі то стосується.Є розпорядження в якому зазначається:”…3. Головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації (П.Хобзей), управлінню культури та туризму облдержадміністрації (Г.Дорощук), управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації (Ю.Майборода), управлінню у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації (А.Рожнятовський) , управлінню з питань внутрішньої політики облдержадміністрації (І.Ожиївський), ректорам вищих закладів освіти, керівникам організацій та установ області на період карантину відмінити проведення навчальних, культурних, спортивних та інших заходів з масовим перебуванням людей…”

  4. spokiy сказав:

    Наш коментар стосувався розпорядження міського голови міста Львова.

    Розпорядження голови облдержадміністрації вже висить на сайті.

    Наші роз’яснення щодо перенесення фестивалю також оголошені.