Форс-мажор

Розпорядження

Голови Львівської обласної державної адміністрації

Від 29 жовтня 2009 року №1153/0/5-09

Про введення на території
Львівської області карантину

Враховуючи швидкі темпи зростання захворюваності населення Львівської області на грип і гострі респіраторні захворювання, важкість перебігу пневмоній та рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29 жовтня 2009 року, протокол №22,:

1. Ввести з 29 жовтня поточного року на території області карантин.

2. Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення спільно з головними державними санітарними лікарями та головними лікарями лікувально-профілактичних закладів області ввести в дію  Заходи щодо профілактики  грипу та гострих респіраторних захворювань, особливу увагу звернути на заборону проведення масових заходів із значним скупченням людей.

3. Головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації (П.Хобзей), управлінню культури та туризму облдержадміністрації (Г.Дорощук), управлінню з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації (Ю.Майборода), управлінню у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації (А.Рожнятовський) , управлінню з питань внутрішньої політики облдержадміністрації (І.Ожиївський), ректорам вищих закладів освіти, керівникам організацій та установ області на період карантину відмінити проведення навчальних, культурних, спортивних та інших заходів з масовим перебуванням людей.

4. Головному управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації (В.Кімакович) вжити всіх можливих заходів щодо ефективного лікування хворих на грип та гострі респіраторні захворювання, для чого залучити наявний в області медичний персонал, необхідні медичні ресурси та медикаменти.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Я.Кашубу.

Микола  КМІТЬ

Коментування вимкнено до “Форс-мажор”

  1. Андрій сказав:

    І що ж буде…….?

  2. spokiy сказав:

    Оргкомітет оголошує про перенесення фестивалю на пізніші дати.