Новий крок Immago у створенні музики

immago_telescope.cover

Сьогодні офіційно відбувся реліз нового розривного ЕР львівського електронного гурту Immago «Telescope» (завантажити). З нагоди такої приємної події презентуємо ексклюзивне інтерв’ю з учасником проекту Сашком Васецьким.

Це ваш перший офіційний реліз на видавництві Ultra Vague Recordings, яке знане за випуском платівок таких проектів як New edge, Tango Tempo, Mamanet, Karizza, Kuno. Яким чином ви вирішили зупинитись на співпраці саме з цим промо агенством?

Ще після видання першого демо з нами почав контактувати Андрій Уваров (ред. керівник лейблу UVR). Ми йому дуже вдячні, адже він справді багато в чому нам допоміг. Тепер ми радіємо через те, що потрапили на лейбл на якому в свій час видавалась Tango Tempo, Mamanet та інші потужні гурти.

У якому форматі відбудеться реліз і чи буде випуск на твердих носіях?

ЕР буде видане в інтернеті і стане доступним для вільного скачування, хоча сторінка UVR пропонує також зручні форми висловлення подяки за завантажені пісні, які сподобались слухачам.

Зібравши треки на одній платівці, мабуть, ви керувались якимись міркуванннями щодо того, яку атмосферу вони повинні були б створити. Що найбільше їх поєднує?

В першу чергу треки об’єднані тим, що в них влилося багато спільних ідей з іншими музикантами. Ми дуже сподіваємося, що це переросте в щось більше на всеукраїнському рівні. Музика потребує єдності.

Чи Iммаго вже стало центром заснування якоїсь електронно-музичної спільноти?

Нараз ні, у нас нема прив’язок до якихось спільнот. Але дуже хотілось би щоб щось таке було. У Львові, взагалі, бракує музичної тусовки – це дуже зле. Це означає, що музика практично не розвивається. Ми контактуємо з музикантами з інших міст, маємо багато друзів, як розділяють наші ідеї. Будемо сподіватися, що це дасть свої плоди на українському музичному ринку.

Хто саме приймав участь у запис кружальця?

Ekspert та Nikman зробили чудові ремікси, а з Fonnofonic, Mezkerei та Романом Козаком ми зробили спліти. DJ Ekspert робив ремікси для Джамали, Gorchitza. Nikman – Микола Максименко – наш старий друг порадник )) Роман Козак відомий за участю в львівській формації Лондон та за вдалими виступами у телевізійному співочому шоу.

Чим, можливо, відрізнявся процес запису від попередніх робіт?

Тим, що на ЕР багато спільних робіт з молодими музикантами. ми працювали через мережу нтернет – перекидувались треками,ідеями – це новий крок для нас у створенні музики. Ми ні від кого не залежимо, просто отримуємо задоволення від створення музики таким чином.

Цікавим є те, що всі пісні зроблено в домашніх умовах. Це DIY альбом, приклад того, що музику можна і варто робити власними силами без залучення студій та спеціалістів. Отже це ЕР є на 100 % щирим – це те, що ми робимо від душі.

Чи в перспективі треки з ЕР ввійдуть у повноцінний альбом?

Думаю, що ні. Та до повноцінного альбому ще далеко )))

Все-рівно чекатимемо з нетерпінням.

Коментування вимкнене.