Ревнощі філософа

jealousyofphilosopher

1 жовтня о 19:00 у Будинку актора (вул. Ярославів Вал, 7) відбудеться спільний проект відомої поетеси та письменниці Євгенії Чупріної та композитора, аранжувальника, виконавиці Тані Ша. Те, що буде показано на сцені Будинку актора у Міжнародний день музики – інсталяція, що отримала назву «Ревнощі філософа». Вже знайомі публіці пісні, вірші і композиції з’єднаються в новій послідовності та співвідношенні, щоб віднайти у собі нові грані.

В інсталяції також візьмуть участь етно-лаунж проект Shopping Hour та Росава.

Поема «Ревнощі» була написана Євгенією Чупріною в 2000 році і записана як музично-літературна композиція (музична ідея і продюсування Тані Ша) в тому ж році на студії Юрія Лича «Forest Lab».
Окрім віршів Євгенії Чупріної і музики Тані Ша, в інсталяції також присутні вірші і тексти Б.-І. Антонича, Г. Сидорова, С. Грбіча, музика Г. Ф. Генделя, українські і балканські народні пісні.

Євгенія Чупріна – поетеса, письменниця, перекладачка, а також авторка п’єс для театру. Член Національного союзу письменників України і Національної спілки журналістів тієї ж країни. Лауреат премії ім. В. Короленка. Вважає за право зберігати за собою титул настоятельки послушок Ордену Куртуазних Маньєристів. Авторка “Роману з Пельменем”, збірок віршів “Твори”,”Вид знизу”. Твори друкувалися в альманахах “Узбережжя” (Філадельфія), “Сталкер” (Лос-Анджелес), журналах “Нева” (СПб), “Веселка” (Київ), “СТИХ” (Дніпропетровськ) та інших літературних виданнях. Вела авторські колонки в “EGO” “XXL”, “Жіночому журналі” і газеті “24”.

Коментування вимкнене.