Перший музичний реліз від Marisen

Ми вже звикли до рокової спеціалізації музичного експорту культурної столиці України, проте цього разу усталені традції порушує музичне відкриття року – Marisen, яка відображає цікаві зміни, що відбуваються на львівській музичній сцені.

Несподівана й незвична для нашої частини світу манера вокалу Marisen – це органічне поєднання справжніх традицій ритм-і-блюзу та фолку. Її медовий голос, який скоро стане впізнаваним на хвилях українських ріадостанцій, спокушає вишуканими мелізмами та переливами. Виграшне поєднання яскравих барв голосу та милозвуччя акустичних гітар надає живим виступам співачки неповторної інтимності.

Звабливий голос й зрілі, емоційні пісні Марісен були помічені цього року на концертних майданчиках широкої географії: від львівської Опери до музичних імпрез в Іспанії. Позаяк, настав час для того, аби поділитися зі слухачами першою студійною роботою – веб-релізом під промовистою назвою “ДихатиЛюбити”, сповненим оптимізму й емоційності.

В музичне видання увійшли пісні, які вже пройшли випробування перед українською публікою під час виступів на таких подіях як Тихі вечорИ, які проводить фестиваль ТИХО!, Підкамінь, Шевченко-фест, Зашків, Тустань, а також закордонною публікою в рамках промоційного туру Radio Global Finland.

Слухаючи пісні Marisen, дивуєшся, як природно й багато звучить українська мова у вокальному поданні, властивому для жанру ритм-і-блюз, досі незвичного в контексті національної музичної сцени. Втім, присутній на виданні переспів бітлівської “While My Guitar Gently Weeps” переконливо доводить, що Marisen однаково вдало виконує пісні також і англійською.

Привертає до себе увагу вишукана мова поетичної лірики пісень та їх зрілий зміст. Заголовна пісня синглу “ДихатиЛюбити” є своєрідною одою внутрішній свободі, гармонії, й безмежності життя. У рядках “…лиш наповну жити, дихати, любити…” відкривається внутрішня сила й характер пісень Marisen.

За словами співачки, “ДихатиЛюбити” писалась на одному подиху з усвідомленням повного змісту життя: “Писати було легко, так, ніби ти починаєш нову гарну сторінку. Це був момент, коли я вирішила, що хочу присвятити себе музиці.”

Marisen, серед іншого, знають за оригінальними інтерпретаціями доробку рокової класики на концертах українського фан-клубу “The Beatles”. Це багаторічне захоплення творчістю світової музичної легенди відображається в мелодиці пісень Marisen. Тож переспів The Beatles не випадково з’явився на цьому кружальці співачки.

Пісні “ДихатиЛюбити” просякнуті відчуттям повноти життя, яке дарує любов, тож завантажуйте, насолоджуйтесь й вдихайте життя на повні груди.

Слухати:

Завантажити:

Marisen “ДихатиЛюбити” (MP3/160kbps + обкладинка)
1/ ДихатиЛюбити (музика й слова: Ілько Лемко & Marisen)
2/ Чи Ти Не Знав (музика й слова: Ілько Лемко)
3/ While My Guitar Gently Weeps (музика й слова: George Harrison)

В мережі:
VK: http://vk.com/event28939954
FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=239037002794207
Soundcloud: http://soundcloud.com/festyval/sets/marisen-dyhatyliubyty

Коментування вимкнене.