Marisen розпочинає різдвяну коляду

Відкриття року на львівській музичній сцені – Marisen – продовжує тішити слухачів новими записами.

Після, дуже добре сприйнятого публікою, дебютного всемережного видання “ДихатиЛюбити” та декількох спільних стежин з львівським репером Боудьою, цього разу Marisen зробила власну спробу звернутись до зимової святкової тематики.

Медовий голос співунки, який поступово стає впізнаваним на хвилях українських ріадостанцій, став оздобою милозвучної сучасної колядки “Вифлеємська зоря”.

Сам вибір колядки для Marisen став питанням вигадливого змагання у її музичній родині.

– Щороку на Різдво ми їздимо в село до наших дідуся і бабусі на храмове свято Собору Пресвятої Богородиці і колядуємо, – розповідає Marisen. Ми з татом поставили собі за мету у новому році не повторювати минулорічної колядки, а співати нову. Коли вичерпалися усі для нас відомі колядки, в тому числі і з двох збірників, тато написав свою власну, яку назвав «Вифлеємська Зоря». Вона усім надзвичайно сподобалася і тому рішення про запис було миттєвим.

Хто б міг подумати, що так органічно звучатиме різдвяна колядка в оздобленні вишуканих мелізмів та переливів барвистого голосу співунки, які властиві музиці соул та ритм-н-блюз.

Marisen поділилась іще одним цікавим осучасненням святкових традицій. За словами співунки, минулого року вона запровадила традицію колядувати усім друзям і знайомим, використовуючи мобільний зв’язок.

– Вдалося дуже оригінально, а гроші за коляду можна було скидати на рахунок)), – жартує співачка.

Віриться, що колядка “Вифлиємська зоря” стане приємним музичним святковим подарунком для шанувальників і, можливо, поповнить різдвяний співочий репертуар багатьох сімей.

– Бажаю усім найміцнішого здоров’я, щоб множити добро у світі, любові, щоб емоційні батерейки завжди були зарядженими, щастя й добра, щоб завжди зберігати ствердний та натхненний для всіх оточуючих життєвий оптимізм, – вітає Marisen усіх людей доброї волі із Новим Роком та Різдвом Христовим!

Завантажити МП3нку з колядкою та поштівкою можна за цією ланкою.


www.marisen.com

Коментування вимкнене.