Новий радіо-реліз від Павла Табакова

“Амелі” – так загадково називається найсвіжіший радіо-реліз Павла Табакова, який є заспівом наступного, вже 5-го пісенника!

Після джазових експериментів альбому “Кава-Blues” Павло розпочинає з “Амелі” новий виток творчості, в цілковито новій для талановитого співака стилістиці.

І, хоч “Амелі” був своєрідним стилістичним експеримент, та Павло має намір рухатись в цьому напрямку, записуючи новий альбом.

«Хотілося б зберегти таку стилістику, – каже Павло – але думаю, що її ще можна вдосконалювати багато в чому. Тобто є ще над чим працювати як в творчих ідеях, так і у вокальних баченнях».

Авторство оригінального тексту “Амелі” належить самому співаку. Проте, оскільки текст був написаний англійською мовою, то для радіо було вирішено запропонувати україномовну версію, поетичну адаптацію якої створила поетеса Мар’яна Савка.

«Власне, українську версію пісні Амелі написала відома українська поетеса Мар’яна Савка. Тобто, відштовхуючись від моєї ідеї, вона видала свій текст, який тепер і можуть почути слухачі».

Прихильники Тихо! мають екскоюзивну нагоду першими послухати новий гіт Павла.

Слухати:
Pavlo Tabakov – Ameli by Tyho Festyval

Іменка Павла Табакова:
www.pavlo-tabakov.com

Коментування вимкнене.