ПРИВАТНИЙ ІНТЕРНЕТ КОНЦЕРТ від Marisen

Музичне відкриття львівської сцени – Marisen представляє новий пісенний доробок – “Динамо” (НЕ футбольна пісня :))

Хай слухачів напередодні європейського турніру із шкіряного м’яча не вводить тільки в оману “футбольна” назва пісні. Медовий голос співачки спокусливо розповідає дотепними й вигадливими словами тексту пісні про типові ситуації, які трапляються в стосунках між закоханими.

Аранжування «Динамо» виконане в дещо незвичній для Marisen манері ретро-блюзу, яке у цій пісні відчувається дуже природньо й створює такі міцні асоціації з весняними вуличками міста лева, якими прогулюються закохані пари, що майже можна відчути краплини сонячного львівського дощу на власній шкірі.

На додаток до весняно-свіжої пісні, Marisen також оголошує фото-конкурс “Сповни мої мрії”, в якому пропонує прихильникам надсилати протягом місяця (до 3 червня) світлини найкращих подарунків, які вам дарували кохані люди; романтичних побачень чи подій, куди вас запрошували; чи цікавих місць, з якими у вас збереглись найприємніші спогади. Фото з коментарями про їх зміст вітаються особливо.

Головними призами для переможців конкурсу будуть ПРИВАТНИЙ ІНТЕРНЕТ КОНЦЕРТ від Marisen та безкоштовні запрошення на усі концерти співачки у Львові протягом року.

Сторінка конкурсу: Facebook

Коментування вимкнене.