Тихі вечорИ: концерт гуртів Орандж та Один в Каное

Акустичний концерт тернопільського гурту Орандж та львівського “Один в каное”.

Подія: «Тихі вечорИ».
Дата: 15 травня, неділя, 20.30
Місце: “Динамо-блюз”. Стейк&Музика.
Адреса: Львів, вул.Стуса 4
Телефон: +38 (032) 275 01 89
Вхід: 40 грн.

Детальніше…

Офіційна історія гурту орАндж, тобто гурту в тому складі, яким ми звикли бачити його на сцені, розпочинається з 2009 року.

Найпершими учасниками гурту є вокаліст(він же по сумісництву і гітарист) Андж та бас-гітарист Мирон. Хлопці знайомі ще з гаражної юності, разом грали у гурті «Флюгер», а потім і в «Paparazzi»(який згодом трансформувався в .Орандж.), що не могло не вплинути на них самих. Адже стільки часу граючи разом вони уже на льоту розуміють думки один одного, що не може не відображатись не тільки на музики, а й саме на її створенні.

Чи не один з найпопулярніших барабанників Тернополя – Джонні. Наразі він офіційно грає в трьох гуртах, хоча бували часи, коли на сцені змінювались групи, а Джонні і далі залишався сидіти за барабанною установкою.

Оригінальні басові партії Мирона чудово зливаються з ударними Джонні в виразний потік звуків. Це чи не найкраще підкреслює характер і настрій як пісень, так і групи в цілому. А про ефекти говорити взагалі не варто – варто послухати – чого лише варті космічні звуки, які створює Омель.

Особливого шарму групі надає присутність культового тернопільського персонажу – Олега Дигана, хоч він інколи не попадає в музику, граючи на тамбурині. Тернопільські друзі з гурту Nameless навіть пісню про Дигана написала, що вже свідчить про неабияку його популярність.

Лідером гурту виступає Андж, він же і пише тексти пісень та музику. Але простір для фантазії залишається усім – кожен може внести свою музичну лепту. Тексти у Анжа виходять специфічні, якщо точніше ,то тексти-ребуси, де чи не на кожне слово потрібно робити зноски(такі от вони у нього зашифровані і таємничі).

З відзнак гурту варто виокремити перемогу у 2010 році в обласному відбірковому конкурсі фестивалю «Червона рута-2011» у місті Тернопіль.

Теперішній стиль .Орандж. можна охарактеризувати як indie, pop-rock та peisage-rock. Зараз у музичному доробку групи назбиралось досить пісень, так що хлопці уже потрохи починають задумуватись над записом альбому.У вересні 2010 року був відзнятий кліп на пісню «Пора вітатись», наразі планується зйомка нового кліпу.

Орандж “Пора вітатись”
http://youtu.be/qcgjqf0huNQ

Орандж “Про любов”
http://youtu.be/YrXZpABvdpQ

Один в каное
http://www.youtube.com/watch?v=U49gAZCgCzU
http://vkontakte.ru/club18460232

Коментування вимкнене.