Uлія Лорd з концертом на Тихих вечораХ

В п’ятницю 4 травня на «Тихих вечораХ», які відкритий фестиваль ТИХО! /www.festyval.com/ продовжує проводити в «Культ live music club», відбудеться ексклюзивний виступ німфи української альтернативної сцени Uлії Лорd – вперше звучатиме нова концертна програма «8 секунд».

На концерті ми почуємо більше 20 пісень співачки. Програма охопить весь період творчості з 1997 року – це будуть добре відомі пісні, які стали гітами в радіо та на телебаченні, пісні, що здобули популярність у всемережжі, та цілком нові пісні, які провіщатимуть вихід нового альбому.

Першим сповісником свіжого музичного матеріалу стала однойменна пісня «∞ секунд», яку віднедавна можна вже впіймати на хвилях радіостанцій та завантажити безпоседедньо з інтернет-іменки www.ulialord.com.

Вчені з’ясували, що, якщо на першому побаченні погляд чоловіка на жінку триває довше восьми секунд, то це свідчить про закоханість. Тому в написанні назви синглу Uлія Лорd використовує знак нескінченності – як символ нескінченності почуттів у коханні.

Музична стежина була записана у листопаді минулого року зусиллями міжнародної команди фахівців: запис здійснювався на московській студії StarsRecords, продюсером звучання виступив київський звукорежисер Олег Яшнік, а мастеринг робив Скотт Лламас в Каліфорнії.

Спеціально до львівського концерту співачка зробить обмежене видання синглу «∞ секунд», до якого увійде оригінальна стежина, декілька реміксів, дві абсолютно нових пісні, найсвіжіший відеокліп та інша авторська інтерпретація заголовної пісні “8 секунд”. Кожний, хто прийде на концерт, отримає це ексклюзивне видання безкоштовно!!!. Це буде допрем’єрний подарунок, який безкоштовно отримають усі глядачі львівського концерту.

Нещодавно співачка заінтригувала прихильників зазивкою до відеороботи на пісню «∞ секунд», яка незабаром вийде на екрани телебачення. В ролі режисера монтажу зазивки несподівано виступив автор багатьох музичних гітів та обдарований співак Андрій (Нічлава) Підлужний.

Режисером самого відеоряду на пісню «∞ секунд» виступив відомий творець музичних видив – а за сумісництвом музикант гурту «Друга Ріка» – Віктор Скуратівський. У відео, прем’єра якого відбудеться у найближчі дні, Uлія Лорd постає у новому образі. Це вже не розпатлане дівчисько, що епатує незвичним макіяжем і відвертими рухами – на екрані красива, чутлива і доросла співачка. Такою ми тепер побачимо і почуємо Uлію Лорd на сцені «Культ live music club».

Слухаючи емоційну й натхенну музику Uлії Лорd, можна сміливо вважати, що співачка винайшла восьму ноту у нотній грамоті. Ця нота, можливо, ще не має назви, проте кожний точно зможе почути її на концерті співачки.

Іменка Uлії Лорd: www.ulialord.com

Завантажити пісню «∞ секунд»: MP3

Зазивка нового відеокліпу «∞ секунд»: YouTube

Інтерв’ю з Uлією Лорd на радіо «Галичина»: Частина 1, Частина 2, Частина 3

Подія в соціальних мережах (конкурси,подарунки та інші сюрпризи): Facebook, VK

Послухати пісню «∞ секунд»:
∞ SEKUND by Ulia Lord

Веб-сторінка: www.festyval.com
Дата: п’ятниця, 4 травня
Початок коцерту: 21.00
Місце проведення: Культ live music club
Адреса: Львів, вул. Чайковського, 7
Телефон: +38 (032) 242 22 42
Вартість квитків: 80 грн.
Місця продажу квитків: в адміністратора Культ live music club

Коментування вимкнене.