UQu8st. ФОТО+КОНКУРС+КВЕСТ

Uлія Лорd пропонує всім, хто спостерігає за життям через об’єктив фотокамери, спільно забавитись у фотоквест UQu8st – ФОТО+КОНКУРС+КВЕСТ.

Фотоквест проходитиме під гаслом “Знайди вісімку у своєму місті”.

Пропонується вісім завдань, через участь в яких ви зможете відобразити у світлинах інтерпретації власної уяви на теми, які надихає пісня Юлії Лорд “∞ секунд”

Учасники змагу можуть надсилати довільні фото, які відображають їх бачення заданих тем, та брати участь в “польових” завданнях, які відбуватимуться на вулицях міст, для початку у Львові.

З найкращих фото буде укладена виставка, яка виставлятиметься у Львівському палаці мистецтв.

Лідери голосувань та переможці кожного окремого завдання отримають компакт-диски із найновішим синглом Uлії Лорd “∞ секунд”.

Також ми надамо нагоду людині за об’єктивом фотоапарату стати врешті героєм світлин)) Переможець конкурсу отримає в подарунок персональну фотосесію!!!

Більше цього, для всіх учасників конкурсу буде організовано майстер-клас із відомим львівським фотографом на тему фотографування концертних та клубних подій, щоб ваші світлини з концертів улюблених виконавців завжди зберігали найкращі враження та емоції.

Голосування за роботи учасників квесту відбуватиметься на сторцінці події в мережі Facebook.

Конкурс триватиме до 3 червня. Хто швидше надсилатиме свої світлини, той, очевидно, матиме кращі шанси отримати більше голосів))

Отож, перші п’ять завдань це:

1/ ∞ причин кохати
2/ ∞ усмішок
3/ 8 = нескінченність
4/ ∞ друзів
5/ ∞ секунд

Для рівності умов, три “польових” завдання, які проходитимуть у місті Львові в одні з вихідних кітня, будуть оголошені незадовго перед самим квестом.

Надсилати фото можна безпосередньо на стіні події квесту у Facebook або завдяки формі, що подається на офіційній сторінці конкурсу UQu8st.

Коментування вимкнене.