Світові хіти

p.tabakov_concert.opera_promo

Павло Табаков на сцені Опери під симфонічний оркестр переспіває Паваротті, Сінатру , Queen …

Павло із головою і усім своїм професійним завзяттям занурився у найкращі музичні зразки світу. Його нова концертна програма так і називається – «Світові хіти». Її презентація відбудеться на сцені Львівського національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької у четвер, 6 травня (початок – о 17.00 та 20.00).

Голосистий переможець телепроекту «Шанс» і півфіналіст шоу «Україна має талант!-2» обіцяє, що два двогодинні концерти стануть бальзамом на душу меломанам. Ще б – прозвучать хіти із репертуарів Лучано Паваротті (зокрема, знамениті неаполітанські пісні O sole mio і Torna a surriento ), Андреа Бочеллі, Френка Сінатри, Хосе Каррераса, Queen , а також найвідоміші пісні із мюзиклів «Привид опери» та Notre Dame de Paris. Відтак співатиме Табаков чотирма (!) мовами: англійською, французькою, італійською та іспанською.

Супроводжуватиме виступ Павла на сцені Оперного театру академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії (головний диригент – Айдар Торибаєв). П’ять десятків (!) музикантів і їхній керівник музикуватимуть на сцені, а не так, як це відбувається традиційно – в оркестровій ямі. Доєднається до «приборкання» непростого музичного матеріалу і група музикантів, яка працює із Табаковим.

Зірковими гостями концертів Павла Табакова стануть його колеги по проекту «Шанс» – переможниця Олеся Киричук та фіналістка Маша Собко. А потужного чоловічого вокалу програмі «Світові хіти» додасть співак Godo . Кульмінацію вечора повинно стати спільне виконання знаменитої пісні Time to say good bye .

– Запросив на концерт своїх найголосистіших колег, – каже Павло Табаков. – Бо ж не кожному під силу працювати у супроводі симфонічного оркестру. Уже кілька років мріяв подарувати публіці саме таку концертну програму – відтоді, як у Львові, на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької, відбувся мій перший сольний концерт. Тоді, щоправда, працював із театральним оркестром і виконував власний репертуар. А тепер у «Світових хітах» об’єднав ту музику, яку сам люблю слухати. Сподіваюся, мої музичні смаки сподобаються і моїм прихильникам.

p.tabakov_concert.opera_post

Коментування вимкнене.