Тихі вечорИ

tyhi.vechory_poster.web.500_upd

Фестиваль акустичної музики «Тихо! Unplugged in Lviv» започатковує проект «Тихі вечорИ».

Кожної п’ятниці, розпочинаючи вже з травня, у Львівському Палаці Мистецтв відбуватимуться унікальні концерти, на яких глядачі матимуть змогу зануритися в інтимну магію живої акустичної (і не тільки) музики.

Львівський слухач матиме змогу наново відкрити для себе гурти, що музикуючи у різних стилістиках, намагатимуться відкривати глибинну душу живої музики аби створити атмосферу інтимного спілкування зі слухачем.

Акустичний музичний концерт не можна сфальшувати і не можна зімітувати, тому такі виступи мають легкість та неповторну безпосередність, які дозволяють музикантам відкрити ніжними емоціями серце кожного слухача у залі та донести до нього, через цю близкість, душевність і смислове наповнення пісень. Через нові творчі пошуки та залучення додаткових інструментів, музиканти дарують нове народження пісням, оголюючи справжню недоторкану душу музики.

Ініціатива «Тихі вечорИ» покликана стати поштовхом для гуртів до вдосконалення музичної майстерності та створення цілком нових оригінальних «тихих» програм. Отож, вже у найближчі тижні нас чекають свіжі інтерпретації музичного доробку, прем’єри нових пісень, неочікувані склади музикантів, майстерні інструменталісти, непересічні творчі експерименти.

Більше того відбуватиметься професійний аудіозапис виступів з метою видання концертних платівок, а за результатами активності слухачів буде здійснюватись відбір гуртів до участі у фестивалі «ТИХО! Unplugged in Lviv», який пройде восени у львівській опері. Спробувати себе на сцені «Тихих Вечорів» зможуть також музиканти-початківці (просимо зголошуватись).

радіо анонс

[audio: http://www.uaav.net/multimedia/tyhi.vechory_2010.commercial.mp3]

Календар концертів на найближчі тижні:

14 травня: Щастя (Київ), Nameless (Тернопіль)
21 травня: Immago, Robespierre Cardin, Isha Hipster
28 травня: Ті, що падають вгору (Тернопіль), Годо
4 червня: 4ерВоНе, Houston, Оратанія
11 червня: Татош Банда, Тарасова Ніч

Коментування вимкнено до “Тихі вечорИ”

  1. Остап сказав:

    Ура!!! =)

    На 14.05, 28.05 та 11.06 буду! =)))

    А на котру годину, скільки коштуватиме вхід, де придбати квиточки? 🙂

  2. spokiy сказав:

    Про усе буде повідомлено додатково. Наразі можемо повідомити лише, що концерти розпочинатимуться о 19.00, а плата за вхід буде йти виключно на гонорари гуртам, тому вона буде швидше рекомендованою, а не фіксованою щоб усі бажаючі могли потрапити.

  3. olozynska сказав:

    УРА!! Отримала квитки на радіо!!! Буду обов”язково. Підтримуймо українське!! Слухайло українське. Я слухаю УКРАЇНСЬКУ музику!!!!

  4. spokiy сказав:

    Дякуємо за підтримку!