Поетичні читання на ТВ

larysa.radchenko_1

Настроєву і душевну атмосферу Тихих вечоріВ цього тижня, поруч із виступами гуртів Татош Банда і Тарасова Ніч, доповнюватимуть поетичні читання знаної львівської поетеси Лариси Радченко.

Це буде перший екcперимент із залучення поетичної складової до нашої мистецької програми. Проте, маємо надію, що львів’янам припаде до душі такий формат наших творчих посиденьок, і поетичні читання стануть гарною традицією.

Лариса Радченко брала участь у численних слемах, літературних вечорах «МамаДеЯ», фестивалях «Ан Т-Р-Акт» (Херсон), «Каштановый Дом» (Київ), «Творча валіза» (Рівне), етнофестивалі «Підкамінь» та у Міжнародному літературному фестивалі форуму видавців (Львів).

Учасниця акції «8 поеток на 8 березня» (Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Київ) та одна із організаторів проету «8 поетів на 8 березня» (Львів, Київ) .

Друкувалась у часописі «Соты», альманасі фестивалю «АН Т-Р-Акт», збірнику «100 молодих поетів України», а також у багатьох мережевих виданнях.

Також є Лауреатом ІІІ премії видавництва “Смолоскип” (2008) та Володаркою гран-прі “Антракт” (Херсон). Переможець та учасниця численних фестивалів та конкурсів.

Коментування вимкнене.