Вмикай Проти Ночі!

Київська ватага Проти Ночі святкуватиме невдовзі свій 6-річний ювілей існування виданням дебютного пісенника та відривним концертом.

27 січня гурт запрошує усіх приєднатись до свята, увімкнувши у програвачах першу повнотривалу платівку музикантів – “Вмикай!”, та, відвідавши вечірку в столичній домівці Underground Music Hall, на якій, окрім винуватців події та нагоди почути дебютник наживо, гостинно гратимуть також дружні рої: Гапочка та DCT (Drama & Comedy Theatre).


Після цієї гулянки побачити наживо Проти Ночі у Києві можна буде вже не скоро. Річ у тім, що з того дня розпочинається подорож ватаги містами Центральної та Західної України на підтримку платівки, і триватиме вона буде аж до травня місяця. Тому столичним (та й не тільки) прихильникам гурту варто на вечір 27-го січня жодних важливих справ собі не загадувати.

Власне, шанувальникам також треба взяти до уваги, що придбати саму платівку можна буде виключно під час концертного туру.

З розкладом співочої мандрівки Проти Ночі можна буде ознайомитися на іменці гурту www.protinochi.com, а щодо концерту у Львові, то варто слідкувати за афішею ТИХО!

[audio:http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_koroleva.stryptyzu.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_ty.miy.bog.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_na.dvori.nich.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_ty.poryad.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_liubov.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_dima.pokazhy.meni.kino.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_zhyty.tobou_piano.version.mp3]

Проти Ночі в телепрограмі “Неформат”

Коментування вимкнене.