Фанк-рокери Проти Ночі видають міні-альбом “Поряд”

Відсвяткувавши на початку цього року 6-річний ювілей існування гурту виданням пісенника “Вмикай!”, київська фанк-рокова ватага Проти Ночі вирішила не зупинятись та подарувати слухачам міні-альбом “Поряд”, який буде доступним для вільного завантаження у всемережжі за цією ланкою.

На видання увійшли пісні, записані на студії “З ранку до ночі” в період з 2009 по 2011 рік: “Королева стриптизу”, “Ти мій бог”, “На дворі ніч”, “Ти поряд”. Традиційно автором текстів Проти Ночі залишається колишня вокалістка команди Анна Раскі, а музика створювалась спільними творчими зусиллями усіх музикантів колективу.

Особливою родзинкою цього драйвового інтернет-видання є те, що у списку награнь можна знайти перший доробок гурту, створений за участю нової вокалістки Галі Книгиницької, – стежину “Ти поряд”, якій ця пісенна збірка й завдячує назвою.

На забійник “Ти поряд” було відзнято відео, режисером якого виступив Дмитро Андріянов. Цим відеорядом Проти Ночі підтримують всеукраїнський концертний тур, який розпочався наприкінці січня та триватиме до травня.

Зовсім скоро Проти Ночі з відривним концертом навідаються до Львова. В п’ятницю 30 березня у клубі “Культ live music club”, відбудеться сольний виступ гурту в рамках Тихих вечоріВ.

Завантажити міні-альбом “Поряд” ZIP

[audio:http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_koroleva.stryptyzu.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_ty.miy.bog.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_na.dvori.nich.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_ty.poryad.mp3]

Офіційна іменка Проти Ночі /www.protinochi.com/
Відео “Ти Поряд” /youtube/
Інтерв’ю з гуртом “В повній бойовій готовності завоювати українську сцену”
Детально про концерт у Львові /www.festyval.com/
Концертна подія в соціальних мережах /facebook/

Коментування вимкнене.