Фанк-рокові Проти Ночі з концертом на Тихих Вечорах

Cвяткуючи 6-річний ювілей існування виданням пісенника “Вмикай!”, київська фанк-рокова ватага Проти Ночі /www.protinochi.com/ розпочала нещодавно всеукраїнський тур на його підтримку.

Зовсім скоро Проти Ночі з відривним концертом навідаються до Львова. В п’ятницю 30 березня у клубі “Культ live music club” /facebook/, відбудеться сольний виступ гурту в рамках Тихих вечоріВ.

Нова платівка гурту, пісні з якої лунатимуть на концерті поруч з добре знаними гітами гурту, є сумішшю драйвових музичних стилів та позитивних музичних вібрацій. До речі, пісенник поширюється виключно під час туру, тож відвідання концерту це чудова нагода отримати його з автографом музикантів.

Відео-провісником концертного туру ватаги є забійник “Ти поряд”. Це перший відео доробок, створений разом з новою звабливою вокалісткою команди − Галею Книгиницькою.

Виступ Проти Ночі є першою подією з Культової Серії концертів відкритого фестивалю ТИХО!, яку ми розпочинаємо в Культі.

З нагоди виступу ватаги на Тихих вечораХ ми провели випитування “В повній бойовій готовності завоювати українську сцену” із засновником і лідером ватаги Сашком Кравченком, яке можна перечитати за цією ланкою.

[audio:http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_koroleva.stryptyzu.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_ty.miy.bog.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_na.dvori.nich.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_ty.poryad.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_liubov.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_dima.pokazhy.meni.kino.mp3, http://www.uaav.net/multimedia/proty.nochi_zhyty.tobou_piano.version.mp3]

Дата: п’ятниця, 30 березня
Початок коцерту: 21.00
Місце проведення: Культ live music club
Адреса: Львів, вул. Чайковського, 7
Телефон: +38 (032) 242 22 42
Веб-сторінка клубу: facebook
Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/333706710013682/

Культ Live Music Club зробив спражній подарунок для усіх прихильників ПРОТИ НОЧІ:
ВХІД НА КОНЦЕРТ БЕЗКОШТОВНИЙ.

Коментування вимкнене.